fbpx

Edukációs videósorozatot készítettünk a BSC szektorról

Írta: Zoltan Kerekes
//

Az üzleti szolgáltató szektor a debreceni ipar egyik legdinamikusabban fejlődő ágazata, amely a nyelveket beszélő fiatalok számára remek karrierlehetőségeket kínál, mégis máig sokan vannak, akik vagy nem ismerik, vagy call centeres képzavarral élnek, amikor szóba kerül. Partnerünkkel, a Debrecen DSC Kerekasztallal azt a célt tűztük ki, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az ágazat vállalati szereplőit és azok célcsoportjait. A kommunikációs üzenetek közvetítéséhez a videós formátumot választottuk, és tizenegy részes edukációs műsort készítettünk.

Az üzleti szolgáltató szektor kerekasztala

A Debrecen BSC Roundtable munkája egy példaértékű összefogásban, szám szerint tíz, a debreceni üzleti szolgáltató szektorban tevékenykedő nagyvállalat közös cselekvésében érhető tetten. Tevékenységük fókuszában az üzleti szolgáltató szektor népszerűsítése áll. Velük, közösen gondolkodva álmodtuk meg a Kérdések. Sztorik. Karakterek című videósorozatot.

Koncepció

A műsor ötlete, abból a tapasztalatunkból táplálkozik, hogy a mai elszemélytelenedő világban hús-vér emberekre, hitelességre, valid gondolatokra és közvetlen nexusra van szükségünk ahhoz, hogy embereket tudjunk motiválni, elkötelezni.

Adta magát a gondolat, hogy egy olyan beszélgetéssorozatot hozzunk létre, amelynek középpontjában az ember áll.

Méghozzá olyan emberek, akik bsc vállalatok élén állva, sikeres felsővezetőként látványos karrierutak reprezentánsai. Olyan emberek, akik csapatban gondolkodnak, akik nem zárkóztak be a vezetői lét rideg és magányos elefántcsonttornyába, sőt szívesen beszélnek személyes karrierútjuk és vezetői személyiségfejlődésük kihívásairól, mérföldköveiről. Az epizódokért kattints alábbi lejátszási listára:

A projektben résztvevő BSC vállalatok:

4iG, British Telecommunications, Cosmo Consult, Deutsche Telekom IT Solutions, DIEHL Aviation Hungary Kft., EPAM Systems Inc., Flowserve Hungary Services Kft., NI Hungary Kft., Transcosmos Kft., United Call Centers Kft.

A projekt együttműködő partnerei:

A tartalmas beszélgetéseknek, valamint a finom, könyv melletti kávék kortyolgatásának egy különleges, történelmi helyszín ad otthont. A Karakter 1517 Könyvesbolt és Kávézó szeretettel várja kedves vendégeit, a Nagytemplom mögötti különleges üvegépületben, finom kávék és jó könyvek társaságában.

Kapcsolat: +36 52 614 186
karakter1517@gmail.com  I  4026 Debrecen, Kossuth tér 8325 hrsz.

A Beauty Clinic Residence szépségszalonban, elegáns, otthonos környezetben, magas színvonalú szépségápolási szolgáltatásokkal, személyre szabott igényeknek megfelelően végeznek esztétikai kezeléseket.

Szolgáltatások: lézeres szőrtelenítés, arc és testkezelés – a piacon jelenleg elérhető legmodernebb orvosi dióda lézeres géppel, arckezelés, testkezelés, kézápolás, műkörömépítés, kozmetikai szolgáltatások

Kapcsolat: +36 30 127 6000  I  beautyclinicdebrecen@gmail.com  I  bcrdebrecen.hu

Stílusos, minőségi ruhák egyenesen Franciaországból. A Minibox limitált kollekcióiból személyesen (Debrecenben: 4025 Simonffy u. 4-6. – Halköz Üzletház 1., Tel.: +36 70 3639232, Nyíregyházán: Dózsa Gy.-Nyár u. sarok, Tel.: +36 70 3638058) és online is lehet válogatni: https://www.miniboxshop.hu.

Hair Butique de Paris-ban olyan frizurák készülnek amelyek kiemelik az egyéniséget, az arc karakterét. Mogyorósi Lilla hivatása a fodrász szakma. Festésről vagy hajvágásról legyen szó, minden helyzetben a tökéletességre, precizitásra, pontosságra törekszik.

Kapcsolat:
Hair Butique de Paris – Péterfia utca 21-23  I  lilifodraszdebrecen.hu

Ugrás a starthang.com-ra

További cikkek

További cikkek

Kapcsolat

Érdekel a közös munka, árajánlatot kérek

    A megkeresésekre legfeljebb 3 munkanapon belül válaszolunk.

    Kapcsolat

    Szakmai kérdésem van, visszahívást kérek

      A megkeresésekre legfeljebb 3 munkanapon belül válaszolunk.