fbpx
stratégia- és kampánytervezés és kivitelezés, közösségi média és sajtómenedzsment

Tudatos fogyasztók, tiszta verseny

Ügyfél

Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda

A Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete, a Gazdasági Versenyhivatal megbízásából, 2014-ben hozta létre öt vidéki nagyvárosban a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Irodákat annak érdekében, hogy fejlesszék a versenykultúrát és segítsék a tudatos fogyasztói döntéseket. Az Irodahálózat célja a versenypolitika, a versenyjog és a tudatos fogyasztói döntéshozatal és védelme kérdéseivel kapcsolatba kerülő szervezetek és személyek (vállalkozások és fogyasztók) tájékozottságának, versenyjogi ismereteinek és fogyasztói tudatosságának növelése.

Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda

Mérés, elemzés

Projekt arculat

Közösségi média menedzsment

Sajtómenedzsment

Kihívás

Célkitűzések

A Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy szeretné ingyenes tanácsadó szolgáltatását országos szinten ismertté tenni, a projektben dolgozó tanácsadó jogászok szakmai munkáján keresztül az irodahálózat márkáját felépíteni, az öt megyei jogú városban – Debrecen, Eger, Szeged, Pécs, Győr – működő irodákat a fogyasztóvédelem és a versenyjog szakértőiként pozícionálni a helyi vállalkozások és lakosság körében, és a támogató ügyfélszám elvárásait teljesíteni.

Kihívás
Megoldás
Megoldás

Így Dolgoztunk

Az elvárások és célok ismeretében összeállítottunk egy hatékony kommunikációs stratégiát, az elvárt célcsoport-elérések teljesítéséhez létrehoztunk egy hatékony médiamixet, a kommunikációs aktivitások súlypontját áthelyeztük az online térbe, elkészítettük a projekt weboldalát, létrehoztunk a hivatalos Facebook oldalát, együttműködést alakítottunk ki az ország legnagyobb fogyasztóvédelmi blogjával. Olyan online közösség építését tűztük ki, ahol moderálásunkkal a fogyasztók és a vállalkozók párbeszédet folytathatnak egymással. Kialakítottuk az online tanácsadás platformjait, hatékony kétirányú kommunikáció elsődleges eszközeit. A hagyományos sajtómunkát is kiterjesztettük országos szintre, PR cikkekkel, sajtóközleményekkel generálunk folyamatos médiajelenlétet.

Eredmények

Értékelés

 • Országos ismertség
 • Szakmai elismertség
 • Magas ügyfélszámok
 • Működő online közösségek
Megoldás

Megnézem

Kommunikációs beszámoló

Visszajelzés

Öt éve töretlen a napi szintű együttműködésünk. Olyan hatékony kommunikációs stratégiát alkottunk, amely a mai napig működőképes, megvalósításával egyesületünk sikeresen teljesíti a főtámogatók elvárásait, amelynek köszönhetően mára országosan ismertek és elismertek irodahálózataink, a fogyasztóvédelmi szegmensben megerősítettük szakértői pozíciónkat.

Dr. Hajnal Zsolt // Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete – elnök
További esettanulmányok
Az esettanulmányokban részletesebben ismertetjük néhány komplex munkánkat. Bemutatjuk a projektek hátterét, az ügyfeleink által megfogalmazott célkitűzéseket, a megoldásainkat, végül az elért eredményeket.

Bevonzás, elkötelezés és megtartás

employer branding // kampányok tervezése és kivitelezése // hirdetésmenedzsment Ügyfél: Diehl Aviation Hungary

Crossrisk projekt

projekt kommunikáció // konferencia-szervezés // sajtótájékoztató Ügyfél: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavéldemi Igazgatóság

Hozzuk közel a zenét!

arculattervezés // grafikai munka // hirdetés Ügyfél: Kodály Filharmónia Debrecen

Fény városa, Hollywood bölcsője

médiakampány // tartalommarketing // rendezvényszervezés Ügyfél: Szatmári Múzeum

Kapcsolat

Érdekel a közös munka, árajánlatot kérek

  A megkeresésekre legfeljebb 3 munkanapon belül válaszolunk.

  Kapcsolat

  Szakmai kérdésem van, visszahívást kérek

   A megkeresésekre legfeljebb 3 munkanapon belül válaszolunk.