fbpx
arculattervezés, grafikai munka, hirdetés

Hozzuk közel a zenét!

Ügyfél

Kodály Filharmónia Debrecen

A Kodály Filharmónia Debrecen város teljes komolyzenei életének összefogását, fejlesztését vállalta, feladatai közé tartozik, hogy azokat a szinergiákat, amiket Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus együtt tud létrehozni, még eredményesebben keltse új életre. Az együttesek egyre nagyobb teret, ismertséget, elismertséget kapnak Magyarország, sőt a világ zenei életében – nevükkel, küldetésükkel, művészetükkel tovább viszik a kodályi missziót.

Kodály Filharmónia Debrecen

Arculat

Leporelló

Műsorfüzet

Műsorfüzet

Leporelló

Műsorfüzet

Honlap

Honlap

Kihívás

Célkitűzések

A koncertlátogató közönség aktivizálása, a sikeres jegy- és bérletértékesítés, a fiatalabb generációk megszólítása, a kitűzött marketingcélok elérése  folyamatos kihívást jelent az intézmény számára. A hatékony kommunikáció rendszeres jelenlétet igényel a print és az online médiában egyaránt. Az intézmény marketing részlegének támogatása továbbá a hirdetéseik, marketingkommunikációs anyagaik, és saját gyártású kiadványaik grafikai tervezéséhez és szerkesztéséhez keresték meg csapatunkat.

Kihívás
Megoldás
Megoldás

Így Dolgoztunk

Az intézmény és az együttesek arculatának megújításával kezdtük a közös munkát. Vizuálisan összehangoltuk a print felületeiket, egységessé tettük az online csatornák megjelenését, elkészítettük a honlapjukat, frissítettük Facebook oldalukat, újraterveztük műsorismertető kiadványaikat (leporello, műsorfüzetek), egységessé tettük sajtóhirdetéseik layout-ját, imidzs-fotózásokat szerveztünk. A központi arculat origóból kiindulva megterveztük a gyermek és ifjúsági programok vizuális anyagait és a bérleten kívüli programsorozatok arculatát.

Eredmények

Értékelés

 • Növekvő jegy- és bérleteladások
 • Aktiv közösség a Facebook oldalon
Megoldás

Megnézem

Kodály Ősz 2019

Visszajelzés

Missziónk, hogy közel hozzuk a klasszikus zenét az emberekhez, ennek érdekében 1923 óta hónapról hónapra számos hangversenyt adunk Debrecenben, a régióban és szerte a világon. A közönségünk aktivizálása folyamatos jelenlétet igényel a print és az online médiában egyaránt. A Start Hang csapata abban nyújt professzionális segítséget számunkra, hogy grafikai anyagaink egységesen – és a küldetésünket hitelesen képviselve – kommunikálják a programjainkat; hogy hirdetéseink a lapzárták előtt pontosan érkezzenek meg a médiumokba; továbbá, hogy időnként képesek legyünk vizuálisan is megújulni.

Somogyi-Tóth Dániel // Kodály Filharmónia Debrecen – igazgató-művészeti vezető
További esettanulmányok
Az esettanulmányokban részletesebben ismertetjük néhány komplex munkánkat. Bemutatjuk a projektek hátterét, az ügyfeleink által megfogalmazott célkitűzéseket, a megoldásainkat, végül az elért eredményeket.

Bevonzás, elkötelezés és megtartás

employer branding // kampányok tervezése és kivitelezése // hirdetésmenedzsment Ügyfél: Diehl Aviation Hungary

Crossrisk projekt

projekt kommunikáció // konferencia-szervezés // sajtótájékoztató Ügyfél: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavéldemi Igazgatóság

Tudatos fogyasztók, tiszta verseny

stratégia- és kampánytervezés és kivitelezés // közösségi média és sajtómenedzsment Ügyfél: Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda

Fény városa, Hollywood bölcsője

médiakampány // tartalommarketing // rendezvényszervezés Ügyfél: Szatmári Múzeum

Kapcsolat

Érdekel a közös munka, árajánlatot kérek

  A megkeresésekre legfeljebb 3 munkanapon belül válaszolunk.

  Kapcsolat

  Szakmai kérdésem van, visszahívást kérek

   A megkeresésekre legfeljebb 3 munkanapon belül válaszolunk.