fbpx
médiakampány, tartalommarketing, rendezvényszervezés

Fény városa, Hollywood bölcsője

Ügyfél

Szatmári Múzeum

A mátészalkai Szatmári Múzeum a régió összegyűjtött szellemi és tárgyi örökségének rangos központja. A múzeum egyik alapfunkciója, hogy könnyűvé tegye a művészethez való hozzáférést. A múzeum kulcsszereplő abban, hogy létrejöjjön a kapcsolat művészet és fogyasztója között. A „munka” jelentős részét maga a művészet végzi el. A múzeum fontos feladata a kiállítási tárgyak megőrzése az utókor számára.

Szatmári Múzeum

PR film készítés

Premier rendezvény

Sajtómenedzsment

Rendezvényfotózás

Gömbpanoráma, virtuális túra készítése

Kihívás

Célkitűzések

A múzeumban a megőrzés mellett fontos, hogy minél többen lássák a tárlatokat, hogy a fiatalabb generációk számára is vonzó és érdekes helyszín legyen egy kiállítás. Az intézmény igazgatója azzal a felkéréssel fordult hozzánk, hogy szeretne egy innovatív médiakampányt megvalósítani azzal céllal, hogy fiatalítsa a múzeumlátogatók átlagéletkorát.

Kihívás
Megoldás
Megoldás

Így Dolgoztunk

Kidolgoztunk egy kampány-koncepciót, amelynek központi eleme egy “online múzeumi élmény” létrehozása. A kiállítótermeket és a kültéri helyszíneket befotózva készítettünk egy 360 fokos virtuális sétát, amelyet publikáltunk az intézmény honlapján. A publikálás időpontjára szerveztünk egy bemutatóval egybekötött sajtótájékoztatót. Az esemény előtti héten létrehoztuk a “Hollywood bölcsője” Facebook eseményoldalt, ahol intenzív és interaktív kommunikációt alakítottunk ki a kampányunk célcsoportjaival. Létrehoztuk a múzeum YouTube csatornáját, ahová olyan rövidfilmeket időzítettünk be publikálásra, amelyeket helyi közszereplők által prezentált városi legendákból készített filmes csapatunk. A virtuális múzeumi sétából készítettünk egy teaser-t, amelyet közvetlenül osztottunk meg a térség iskoláival.

Eredmények

Értékelés

 • Látogatószám növekedés
 • Aktív Facebook közösség
 • Több, mint 3000 iskolás találkozott az online múzeumi élménnyel
Megoldás

Megnézem

Médiakampány eredményei

További esettanulmányok
Az esettanulmányokban részletesebben ismertetjük néhány komplex munkánkat. Bemutatjuk a projektek hátterét, az ügyfeleink által megfogalmazott célkitűzéseket, a megoldásainkat, végül az elért eredményeket.

Bevonzás, elkötelezés és megtartás

employer branding // kampányok tervezése és kivitelezése // hirdetésmenedzsment Ügyfél: Diehl Aviation Hungary

Crossrisk projekt

projekt kommunikáció // konferencia-szervezés // sajtótájékoztató Ügyfél: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavéldemi Igazgatóság

Hozzuk közel a zenét!

arculattervezés // grafikai munka // hirdetés Ügyfél: Kodály Filharmónia Debrecen

Tudatos fogyasztók, tiszta verseny

stratégia- és kampánytervezés és kivitelezés // közösségi média és sajtómenedzsment Ügyfél: Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda

Kapcsolat

Érdekel a közös munka, árajánlatot kérek

  A megkeresésekre legfeljebb 3 munkanapon belül válaszolunk.

  Kapcsolat

  Szakmai kérdésem van, visszahívást kérek

   A megkeresésekre legfeljebb 3 munkanapon belül válaszolunk.