fbpx
vállalati PR és munkáltatói márkaépítés a Diehl-nél

Bevonzás, elkötelezés és megtartás

Ügyfél

Diehl Aviation Hungary

A Diehl Aviation globális szintű tevékenységet folytató vállalat, amely olyan munkatársakra épít, akikben egyesül a repülés iránti szenvedély és a kiválóságra való törekvés. A repüléselektronika és az utastér-integráció első szintű – első vonalbeli – nemzetközi beszállítójaként a Diehl Aviation nagy tekintélynek örvendő üzleti partnernek számít a légiközlekedési iparban.

Diehl Aviation Hungary

Hirdetések

Vállalati magazin

Hirdetési terv

Plakát grafikai tervezés

ATL kampány

Járműreklám

Meghívó (protokoll)

ATL kampány

ATL kampány

ATL kampány

Rendezvény arculat

Kiállítás, rendezvény reklámeszközök

Kihívás

Célkitűzések

A vállalat hosszútávú és növekvő mennyiségű megrendelései indokolttá tették a létszámbővítést mind termelési, mind adminisztratív munkaterületeken. A régió munkáltatói között kiéleződő verseny a kvalifikált munkaerőért, továbbá a nagyarányú fluktuáció a termelési területeken dolgozók között kockázatot jelentenek a kitűzött stratégiai célok elérésével szemben. A menedzsment hatékony employer branding stratégia kidolgozását és implementálását tűzte ki célul, emiatt fordultak ügynökségünkhöz.

Kihívás
Megoldás
Megoldás

Így Dolgoztunk

A kommunikációs stratégiát a folyamatos jelenlétre alapoztuk. A kommunikációs csatornák kiválasztásánál törekedtünk a maximális célcsoport elérésre, ehhez ATL és BTL eszközöket, klasszikus és alternatív médiamegoldásokat társító médiamix-szet alakítottunk ki, amely egyszerre használ helyi és országos sajtóorgánumokat, saját kiadványokat, közterületeken elhelyezett hirdetési felületeket (billboard, citylight) jármű hirdetéseket (villamos és busz dekoráció), online csatornákat (állásportálok, landing oldal, közösségi média). Létrehoztuk a vállalat hivatalos Facebook oldalát, megterveztük az álláshirdetések sablonját, közvetlen jelentkezési felületet alakítottunk ki a Facebookon. A toborzás támogatása mellett napi szinten nyújtunk kommunikációs supportot a vállalat hr-kommunikációs részlege számára, krízismenedzsment és kampánytervezés területeken. A hatékony belső kommunikáció, a dolgozói elkötelezettség fejlesztése érdekében, integrált arculatban elkészítettük a vállalat belső kiadványait (tréning könyv, dolgozói kézikönyv), negyedévente elkészítjük az aktuális vállalati magazinokat, létrehoztuk a dolgozók zárt Facebook csoportját.

Eredmények

Értékelés

 • Felmérések alapján a vállalatot vonzó munkáltatóként tartják számon a régióban.
 • A tervezett létszámbővítések sikeresen megvalósultak.
 • Mérséklődött a fluktuáció a dolgozók körében.
Megoldás

Megnézem

Employer Branding Strategy 2019

Visszajelzés

A Start-Hang csapata több, mint 2 éve segíti a munkánkat azzal, hogy vizuálisan képesek megalkotni, formába önteni az általunk megfogalmazott üzenetet, legyen szó külső vagy belső kommunikációról. Rugalmasak, mert eddig bármikor bármivel álltunk elő, mindig a megoldásra törekedtek, a lehetetlen szó nem szerepel a szótárukban. A munkájukon keresztül profi és igényes képet tudunk kommunikálni magunkról. Nagyon szeretünk velük dolgozni, mert pontosak, megbízhatóak és ezáltal rengeteg terhet levesznek a vállunkról.

Juhász Eszter // Diehl Aviation Hungary – PR expert
További esettanulmányok
Az esettanulmányokban részletesebben ismertetjük néhány komplex munkánkat. Bemutatjuk a projektek hátterét, az ügyfeleink által megfogalmazott célkitűzéseket, a megoldásainkat, végül az elért eredményeket.

Crossrisk projekt

projekt kommunikáció // konferencia-szervezés // sajtótájékoztató Ügyfél: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavéldemi Igazgatóság

Hozzuk közel a zenét!

arculattervezés // grafikai munka // hirdetés Ügyfél: Kodály Filharmónia Debrecen

Tudatos fogyasztók, tiszta verseny

stratégia- és kampánytervezés és kivitelezés // közösségi média és sajtómenedzsment Ügyfél: Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda

Fény városa, Hollywood bölcsője

médiakampány // tartalommarketing // rendezvényszervezés Ügyfél: Szatmári Múzeum

Kapcsolat

Érdekel a közös munka, árajánlatot kérek

  A megkeresésekre legfeljebb 3 munkanapon belül válaszolunk.

  Kapcsolat

  Szakmai kérdésem van, visszahívást kérek

   A megkeresésekre legfeljebb 3 munkanapon belül válaszolunk.