fbpx

Fenntartható kényelem – a Távhő integrált márkakampánya

Írta: starthang.com
//

Kényelem a mindennapokban, fenntartható jövő, élhetőbb városi környezet. Ezekre az értékere alapozva terveztük és valósítottuk meg a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. integrált márkakampányát, amelynek fő szlogene: „Távhő, a fenntartható kényelem”.

A kampány része annak a globális szervezeti szemléletváltásnak, amely az elmúlt időszakban történt a vállalaton belül. Az év végéig tartó PR aktivitások célja, hogy bemutassák: a távhő lépést tart a dinamikusan fejlődő Debrecennel és korszerűen alkalmazkodik a 21. század kihívásaihoz.

Itt az idő, hogy felülírjuk az elavult panelfűtés sztereotípiáját!

A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. jelenleg Debrecenben 32.615 lakossági és 1375 egyéb felhasználójának nyújt távhő szolgáltatást, mely magába foglalja a fűtést, hűtést és használati melegvizet. A vállalat stratégiája, hogy B2C és B2B vonalon is tovább bővítse ügyfélkörét. A vállalat vezetősége a fejlesztés érdekében komplex felkéréssel fordult hozzánk. Ügynökségünk a médiatervezés, médiavásárlás, kampány koncepciótervezés, PR cikk és forgatókönyvírás és feladatait végezte az együttműködésben. Rövid összefoglaló következik.

A kreatív koncepciótervezés során meghatároztuk a távhő buyer perszónáit a lakossági és üzleti célcsoportok körében. A tervezőasztalon megszületett Mária, Attila és Adél.

Ők kampány arcai, az üzeneteinek a közvetítői, a személyes történetek mesélői.

Közreműködésükkel banner- és imidzs-kampányokat indítottunk Debrecen vezető online hírfelületein, buszokon és villamosokon valamint a közösségi médiában.

Imidzs-kampány:

A kampányban célunk volt, hogy az üzenetek mantrázása mellett hiteles, személyes történeteket osszunk meg a debreceniekkel. Ehhez ismét segítségül hívtuk fenti szereplőinket.

Hiszen kinek a szomszédjában ne lakna egy kedves és mosolygós Mária; kinek a munkahelyén ne dolgozna egy jólfésült és vasaltinges Attila; kinek a családi-baráti körében ne brillírozna egy cserfes és elbűvölő Adél?

A szerepük ezúttal az volt, hogy tegyék hitelessé és befogadhatóvá a mondanivalót, történetmesélő megközelítéssel imidzs-kampányokat indítottunk a város forgalmas tömegközlekedési vonalain.

Story-telling:

A kampányban a személyes találkozások erejére is építettünk.

A kommunikáció fizikai gócpontja a városi ügyfélszolgálati iroda lett, kirakatdekorációval, számlalevelekhez készült rendhagyó borítékokkal is támogattuk az edukációt.

Brief-készítéssel, tanácsadással és szövegírással támogattuk a távhő PR-filmkészítési folyamatát.

A mozgóképes anyagot a forgatókönyvünk alapján a Médiacentrum Debrecen készítette.

strathang.com

Ugrás a starthang.com-ra

További cikkek

További cikkek

Kapcsolat

Érdekel a közös munka, árajánlatot kérek

    A megkeresésekre legfeljebb 3 munkanapon belül válaszolunk.

    Kapcsolat

    Szakmai kérdésem van, visszahívást kérek

      A megkeresésekre legfeljebb 3 munkanapon belül válaszolunk.